Onze Showroom

Wij van Veltink Bedrijfskleding leveren meer dan alleen maar kleding voor uw bedrijf instelling of vereniging, wij vinden het belangrijk dat uw medewerkers in comfortabele en goed passende kleding aangekleed zijn en daarbij de uitstraling hebben wat bij u past.

Want ze zijn het visite kaartje van U !!!!

Bij ons in de showroom hebben wij een uitgebreid pakket kleding om te laten zien en te passen, en veel uit voorraad leverbaar.

 

De merken voor de o.a. bouw industrie en magazijn zijn Blaklader Carhartt FHB en Dassy.

 

De Texowear HI-vis collectie is bij ons ruim vertegenwoordigd voor de mensen die langs de weg en het spoor aan het werk zijn.

 

Speciaal voor de horeca leveren wij het Chaud devant pakket speciaal voor de koks en bediening.

Voor de representatieve beroepen zoals voor in de bediening of beveiliging en voor de taxi en bus chauffeurs hebben wij het mooie merk Greiff in ons pakket, dit in combinatie met de blouses van LCF corporate wear lopen uw medewerkers er tip top bij. .

 

Ook een compleet pakket voor alleen bovenkleding o.a. T-Shirts Polo’s Sweaters Vesten e.d. kunnen wij leveren.

 

Wij leveren ook graag uw Promo en of Reclame kleding, dit kunnen wij verzorgen vanaf enkele stuks met het door u gewenste tekst dit doen wij dan met onze eigen plotmachine dus vrij snel te regelen.

 

De kleding met grotere aantallen kunnen wij voorzien van Hot seal emblemen borduringen of zeefdruk, het is maar waar uw voorkeur van uit gaat.

De veilgheidschoenen klompen en laarzen hebben een plekje bij ons boven in het magazijn waar ook de uitgebreide voorraad gelijk beschikbaar is.