Atelier Bedrijfskleding

In ons atelier wordt door het gebruiken van een Hot Seal pers uw bedrijfskleding of promotiekleding voorzien van uw bedrijfslogo, naam of tekst zoals u dat wenst.

Een Hot Seal pers drukt met een temperatuur tussen de 150 en 190 graden de logo’s op de producten en door het gebruik van diverse afmetingen van de platen is het druk vlak zo klein mogelijk.

De meest door ons gebruikte bedrukking is een transferbedrukking dit blijft mooi en gaat lang mee. Wij hebben vele voorbeelden liggen om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Ook FULL-color bedrukkingen behoren ook tot de mogelijkheden daar hebben wij hele mooie oplossingen voor.

Voor kleine aantallen kunt u ook bij ons terecht, met onze plotter kunnen wij zelfs bij enkele stuks de kleding voorzien van een tekst.
Borduren en zeefbedrukkingen kunnen wij ook voor u regelen dit doen wij in samenwerking met diverse specialisten op dat gebied.

Een transfer of embleem op uw werkkleding speelt een belangrijke rol in uw bedrijfs-identiteit !!  Wij helpen u aan een professionele uitstraling met de hoogste kwaliteit duurzame emblemen en transfers die voldoen aan de strengste eisen.